Tractament IPL per a l’eliminació de l’acne

IPL

L’aparició de l’acne és un dels problemes de la pell que afecta tant a home com a dones. La bona notícia és que poden combatre’s cada vegada més i millors tractaments per a totes aquelles persones que ho sofreixen.

Un dels tractaments més efectius, rendibles i efectius a curt termini, és l’IPL (Llum Polsada Intensa). La tècnica que s’utilitza en aquest tractament tracta d’eliminar el Propiniobacterium Acnes, o el que és el mateix, el bacteri que crea el gra que apareix quan el fol·licle pilós s’embussa a causa d’un excés de sèu.

Tractament amb Llum Polsada Intensa (IPL)

Per al tractament amb IPL s’usa un pols de llum amb una longitud ona de 400nm que actua sonre l’epidermis, concretament, sobre els vasos sanguinis que alimenten les glàndules sebàcies. La finalitat és aconseguir que aquestes produeixin menys sèu i sense dany algun per a la nostra pell.

Una altra dels millors avantatges del tractament IPL és que ajuda a la hiperpigmentació de la pell, disminuint les possibles marques que hagi pogut deixar l’acne anys enrere.

Sessions ILP per al tractament de l’acne

El nombre de sessions depèn de cada cas. En general, s’estimen entre tres i cinc sessions.

És important que, abans escollir un tractament per a l’eliminació de l’acne, consulti amb un especialista en dermatologia per obtenir el millor assessorament i tractament adequat.