IPL facial: tractament per taques i altres afeccions de la pell

La cura de la nostra pell és fonamental per mantenir-la saludable i radiant. Tot i això, factors com l’exposició al sol, el pas del temps i altres elements externs poden causar l’aparició de taques a la pell. Afortunadament, hi ha tractaments dermatològics eficaços que ens permeten eliminar aquestes imperfeccions i recuperar la seva bellesa. Parlem del làser IPL facial, també conegut com a Llum Polsada Intensa.

Beneficis del làser IPL facial

El làser IPL és un tractament dermatològic no invasiu que utilitza una llum d’alta energia per tractar diverses afeccions de la pell.

L’energia emesa per aquest làser penetra a les capes més profundes de la pell, estimulant la producció de col·lagen i millorant-ne l’aparença general. És especialment eficaç per eliminar les taques a la pell causades per l’exposició al sol, conegudes com a taques o lentígen solar.

A més d’eliminar les taques, el làser IPL facial estimula la producció de col·lagen, fent millorar la textura i l’aparença general de la pell i donant un aspecte més jove i radiant.

Tractament no invasiu: A diferència d’altres procediments més invasius, com ara la cirurgia o els peelings químics, el làser IPL facial no requereix incisions ni temps de recuperació, cosa que permet al pacient reprendre les seves activitats diàries quan finalitza el tractament.

Resultats duradors: Els resultats del làser IPL facial no són immediats, ja que la pell necessita temps per regenerar-se i eliminar les cèl·lules pigmentades tractades. En general, els primers resultats comencen a ser visibles després d’algunes setmanes, a mesura que la pell es renova i les taques s’esvaeixen. No obstant això, per obtenir resultats més significatius i duradors, cal completar el nombre recomanat de sessions i seguir les recomanacions del dermatòleg.

Quantes sessions de làser IPL facial són necessàries?

La quantitat de sessions pot variar segons cada cas. Es recomana fer un mínim de 3, amb un interval de 20 a 30 dies entre cadascuna. Tot i això, és important tenir en compte que el nombre de sessions pot variar segons el tipus i la gravetat de les taques, i de les característiques individuals de cada pacient.

El procediment és ràpid i generalment no causa molèsties significatives. Després de cada sessió, és possible que s’experimenti envermelliment o sensibilitat a la pell tractada, però aquests efectes secundaris solen desaparèixer en poc temps.