Rejoveniment facial amb Llum Polsada Intensa (IPL)

Des de fa anys, gràcies als últims avanços en tècniques i tractaments relacionats amb el rejoveniment facial del mercat, és possible aconseguir una pell més jove sense recórrer a la clàssica cirurgia.

IPL, el tractament de rejoveniment facial sense necessitat de cirurgia

Actualment, el mercat ofereix diversos tractaments per al rejoveniment facial amb la finalitat d’eliminar cicatrius, taques, arrugues i línies d’expressió.

Sotmetre’s a tractaments invasius no és el més recomanable, ja que, a més de generar dolor, l’exposició a agents químics pot produir efectes secundaris en la pell.

Un dels tractaments més utilitzats, i que ofereix majors beneficis en el rejoveniment facial, és la Llum Polsada Intensa (IPL). Aquest tractament estètic consisteix en l’emissió d’una llum calòrica discontínua per a escalfar les lesions de la cara i eliminar-les sense danyar els teixits de la pell que l’envolten.

A més de tractar-se d’una tècnica no invasiva per a la pell, ajuda a eliminar les taques exposades al sol, les arrugues, les venetes visibles, les cicatrius causades per l’acne o els enrogiments. D’altra banda, també ajuda a prevenir l’aparició de les línies d’expressió.

La Llum Polsada Intensa també actua per a:

• disminuir la grandària dels porus i línies d’expressió sense produir danys en l’epidermis,
• incentivar la producció de col·lagen per a millorar l’aspecte de la pell.

Beneficis i resultats amb Llum Polsada Intensa

El tractament amb Llum Polsada Intensa és segur i no invasiu per a la pell. Recorda que, abans de sotmetre’t al procediment, és important no exposar-se al sol.

Una vegada iniciat el tractament, podràs comprovar que no tens dolor. A més, no es corre cap risc de cremades o cicatrius posteriors a l’aplicació.

Gràcies a la llum que genera l’IPL, aconseguiràs diferents efectes en la pell en funció de la intensitat de la llum. Per aquest motiu, és important posar-se en mans d’experts.

Els especialistes en dermatologia consideren el rejoveniment facial amb IPL com un dels tractaments més recomanats del mercat, ja que, a més d’aconseguir una pell molt més jove i descansada, no provoca efectes secundaris.

Foto de freepik – www.freepik.es