Quines són les causes de la picor a les cames?

picor a les cames

Sents una molesta picor a les cames continuament? Les causes de la picor a les cames poden ser moltes, però generalment, està associat a una maca d’hidratació a la pell.

Tot i així, cal estar tenir en compte que, de vegades, la picor ens pot alertar sobre algunes malaties importants, com el càncer de pell, la diabetis o les varius.

Causes de la picor a les cames

Si sents una constant picor a les cames durant dia i nit, aquestes poden ser les principals causes:

Dermatitis atòpica

La dermatitis atòpica és una malaltia crònica que es caracteritza per la pell seca i irritada. Els símptomes són la pell resseca, escamosa i amb coïssor. També pot presentar altres símptomes com esquerdes darrere de les orelles, granellades a les galtes, braços i cames.

Pell seca

La pell seca produeix picor a les cames. Si tens la pell sensible, evita l’ús alguns sabons o altres productes agressius per a la pell i hidrata-la amb una crema al mati i a la nit.

Problemes circulatoris

Una mala circulació a les cames pot produir picor, formigueig i fins fins i tot l’aparició d’aranyes vasculars o varices.

Diabetis

Si té diabetis, controlar els nivells de sucre en la sang és essencial. Amb el temps, la diabetis pot danyar els nervis o els vasos sanguinis i causar una reducció de la sensibilitat a les cames.

Càncer de pell

És important saber com és el càncer de pell. Això pot ajudar a detectar-lo a l’etapa més primerenca possible i ser guarit més fàcilment.

Tiroides

La tiroides pot provocar que certes zones de la pell de les cames s’enrogeixin i causi una picor que apareix i desapareix.

I finalment, tenir en compte que la picor a les cames es pot agreujar durant la nit a causa d’una pujada de la temperatura i la manca d’aigua, provocant la pruïja.

Font: Clara.es

Foto de freepik – www.freepik.es