Consells per a cuidar la pell a la primavera

La pell és l’òrgan més gran i visible del cos. Com en qualsevol altra estació de l’any, és fonamental mantenir-la sana i lliure d’impureses, però sobretot a la primavera. Si vols mantenir una pell cuidada, segueix els següents consells per a cuidar la teva pell a la primavera.

Com cuidar la pell a la primavera per a mantenir-la sana

Neteja

Mantingues una rutina de neteja. La neteja de cutis o higiene facial servirà per a remoure impureses i cèl·lules mortes de la pell. La primavera sol ser l’època en la qual passem més temps a l’aire lliure. Per això, és ideal per a aplicar un sèrum per a la pell, ja que protegeix i repara l’epidermis de les agressions externes.

Hidratació

L’aplicació de cremes hidratants lleugeres, per al rostre i el cos, t’ajudaran a mantenir una millor fermesa i elasticitat de la pell. Pots combinar una crema hidratant per al dia, i una altra per a la nit.

A més, si beus almenys dos litres i mitjana d’aigua al dia, contribuiràs a mantenir i cuidar el teu cutis i la teva salut en general.

Exfoliació

Abans d’exposar de nou la teva pell als raigs de sol, és important realitzar una exfoliació de la pell per a deixar-la preparada. Obtindràs una pell neta d’impureses i una renovació de l’epidermis.

Protecció solar

L’aplicació de protecció solar no només és per a l’estiu. Els primers raigs de sol de primavera poden arribar a ser molt forts i, per tant, hem de començar a protegir a la nostra pell per a prevenir arrugues i altres efectes perjudicials.

Alimentació i esport

I finalment, no oblidis seguir aquestes pautes mantenint una bona alimentació seguida d’una rutinad’esport. L’esport t’ajudarà a oxigenar el teu organisme i eliminar les toxines que danyen la salut de la teva pell.

Foto creada per katemangostar – www.freepik.es